NL858528435B01Mercatorstraat 38, 7131PX Lichtenvoorde
quack@duckways.com(085) – 06 40 244

Een van onze grote liefdes: Big data. Hoe meer data, hoe gelukkiger je ons maakt. Maar, hoe ga je hier mee om? En hoe zorg je er voor dat je bijvoorbeeld je productdata geautomatiseerd aanbied in verschillende structuren aan verschillende datasystemen of webshops? Wij zijn er gek op en hebben veel 'proof of concepts' in het distribueren van data naar een groot aantal bekende partijen.

Ons proces

Hoe we werken

We transform businesses of most major sectors with powerful and adaptable digital solutions that satisfy the needs of today.

1

De eerste ontmoeting

Spannend, een nieuw gezicht en dus een nieuw verhaal! Hier houden we van, nieuwe verhalen en ervaringen. Een luisterend oor zullen we zijn voor het avontuur dat jullie met jullie onderneming bewandeld hebben dusver.

2

"Hersenkraken"

Niet alleen onze adviseur, maar het héle team wordt betrokken na de eerste ontmoeting. We vinden creativiteit belangrijk en dus bespreken we (ook uit enthousiasme) intern jouw casus.

3

Voorstel

Met alle ideeën en inzichten van ons team zullen we een voorstel door voor het aangaan van een relatie. Hopelijk ben je met dit voorstel net zo blij als het eerste gesprek.

4

In het bootje stappen

Tijd om te genieten, samen avonturen te beleven aan deze nieuwe relatie. We nemen je mee in het bouwproces en betrekken je in de keuzes onderweg. De eerste paar weken zijn cruciaal voor onze toekomst en we zullen dan ook niet teleurstellen.

5

Onderhouden

Samen een doel behaald hebben, dat zorgt voor enthousiasme. Maar, samen vooruit blijven kijken en elkaar niet vergeten zorgt voor een stabiele relatie. Met deze kennis zullen we altijd blijven werken aan onze relatie. Zo tussendoor eens een cadeautje of gewoon even een belletje over hoe het gaat.

6

Reflecteren

Belangrijkste van alles, vaak terug blijven kijken en leren van de dingen die we misschien niet het slimst aan hebben gepakt. We reflecteren dan ook graag, samen met jou, in ieder geval 1 of 2 keer per jaar hoe we deze periode beiden beleefd hebben en wat we kunnen verbeteren.

ZIN OM KENNIS TE MAKEN

De deur staat altijd open

Onze Achterhoekse mentaliteit: De deur staat áltijd open, de koffie/het theewater is warm en het bier staat koud. Bel ons voor een afspraak, of loop gewoon eens binnen. Binnenvallen zien wij nog altijd - ondanks dat dit door de technieken van tegenwoordig bijna niet meer voorkomt - als een plezierige gebeurtenis!