NL858528435B01Mercatorstraat 38, 7131PX Lichtenvoorde
quack@duckways.com(085) – 06 40 244

Websites

Waar ligt de focus? Wat is het doel? Door samen te onderzoeken wat er écht toe doet zijn we in staat om website's te creëren waar gebruikersgemak centraal staat en de conversie optimaal is.

Webshops

Super snelle en gebruiksvriendelijke webshops, dat is waar we goed in zijn. Conversie en gebruikersgemak spelen daarin een grote rol, maar ook het logistieke proces achter de shop. Eventueel automatiseren van boekhouding, koppelen met magazijnsoftware of verzendpartners. Wat wij bieden is begeleiding in- en levering van het totale pakket.

Software

Maatwerk software bouwen zijn we gek op, jouw idee werkelijkheid maken. Van tekentafel tot uitwerking. Door jarenlange ervaring in het bouwen van maatwerk software blinken we uit in het overzien van grote vraagstukken. Door in het bouwproces te werken met flexibele modules kunnen we stabiliteit en snelheid blijven garanderen.

Datadistributie

Een van onze grote liefdes: Big data. Hoe meer data, hoe gelukkiger je ons maakt. Maar, hoe ga je hier mee om? En hoe zorg je er voor dat je bijvoorbeeld je productdata geautomatiseerd aanbied in verschillende structuren aan verschillende datasystemen of webshops? Wij zijn er gek op en hebben veel 'proof of concepts' in het distribueren van data naar een groot aantal bekende partijen.

Koppelingen

Verbinden, dat staat centraal in alles wat we doen. Koppelingen bouwen tussen verschillende software is dan ook een van onze specialiteiten! Klik hieronder op lees meer om een idee te krijgen van de software waar we al ervaring mee hebben.

(social) intranets

Communicatie intern centraliseren, delen van bestanden en berichten binnen specifieke werkgroepen. Intranet software zorgt voor flexibiliteit in het delen van content binnen je organisatie. Bij Duckways staat verbinden centraal, vandaar ook dat (social) intranets perfect in ons aanbod van software past!